Από το 1988 με συναισθήματα ευθύνης, πήραμε τη σκυτάλη στα χέρια μας με εμπνευσμένους μελλοντικούς στόχους και δίνοντας την απαιτούμενη ώθηση και πνοή στο όραμα της νέας χιλιετίας στη δημιουργία του κοσμήματος.

Η κάθε μας δημιουργία φαντάζει με πρωτοποριακό σχεδιασμό, αισθητική ποιοτική πληρότητα και εξαιρετικό φινίρισμα. Μαζί με τα απαραίτητα πιστωτικά αυθεντικότητας, διασφαλίζουν τη δια βίου πολύτιμη επιλογή σας.

Μεγάλοι οίκοι κοσμηματοποιίας και εκλεκτών δώρων του εξωτερικού, δείχνοντας την απαραίτητη εμπιστοσύνη στο όνομα μας, μας επέλεξαν σαν βασικούς και φερέγγυους αντιπροσώπους τους.

Σήμερα στον απολογισμό του χρόνου μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία κατόρθωσε να φτάσει στους περισσότερους στόχους της, στηριζόμενη στην πληρότητα και ποιότητα των προϊόντων της.

Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Βασιλείου κατάγεται από τον Άγιο Αμβρόσιο της Κερύνειας. Μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στην Λευκωσία.

Από την ηλικία των 12 χρόνων άρχισε να εργάζεται στο εργαστήριο χρυσοχοΐας που βρισκόταν δίπλα στο σπίτι του, από την αρχή είχε καταλάβει την έλξη και το ταλέντο για δημιουργία, και την μαγεία που του προκαλούσε το να πλάθεις ένα κόσμημα.

Σπούδασε σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων στην Ιταλία και Αγγλία. Στα χρόνια αυτά εκτός από τις πολύτιμες και δημιουργικές γνώσεις που απόκτησε, εργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου, οπού και διαδραμάτισαν ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργική του έκφραση.

Από το 1988 αρχίζει την δική του επιχείρηση δειλά στο Άγιο Δομέτιο και την σκληρή μάχη για δημιουργία, παράληψη του, θα ήταν να μην αναφέρει την οικογένεια του, που του στάθηκε αμερόληπτα στα ατελείωτα ωράρια εργασίας του.

Σήμερα με ένα άρτιο σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίου και τους μεγάλους εκθεσιακούς χώρους, που θα ζήλευαν μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά στο χώρο του κοσμήματος, που καλύπτει την κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας.